Slovenský herec šokoval fanoušky: Stal se zázrak, rakovina zmizela

"Největší výzva v mém životě. Budu si to užívat, jako by to bylo naposled." Tohle napsal Nemec fanouškům loni v lednu krátce poté, co si od lékařů vyslechl zdrcující zprávu. Po asi nejdelších 14 měsících jim konečně mohl poslat o poznání radostnější vzkaz.

"Před pár dny jsem se dozvěděl zprávu svého života, kterou doteď zpracovávám! Po čtrnácti měsících léčby se síla mojí rakovinky změnila z čísla 10 na číslo 0 a moji vetřelci zmizeli! Stal se zázrak! Momentálně moje rakovinka krásně sladce spinká! Tak ji nebudu rušit. Děkuji!" oznámil oblíbený herec vítězství nad zákeřnou nemocí.

"A věřte mi, moji milí, že ten nový čas, který jsem dostal nejkrásnějším darem ve svém životě, využiji nejlépe, jak umím!" slíbil si.

[chooze:article;value:474150]

Má za sebou řadu komplikovaných zákroků, a přestože léčba vždy nešla přesně podle plánu, Nemec nikdy nepolevil a bojoval jako lev.

"Děkuji vám za podporu a energii, kterou jsem od vás dostal a stále dostávám, moji milí, a že jste součástí tohoto zázraku! Je důležité se nejenom správně nastavit, ale i vytrvat! A to by bez vaší podpory bylo mnohem náročnější. Mějte krásný život, moji milí! Mám (se) vás rád," uzavřel Nemec.

Čeští diváci znají Nemce třeba z válečného dramatu Nedodržený slib, kde hrál po boku Ondřeje Vetchého. V komedii Přežít svůj život se zase objevil po boku Kláry Issové.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Marcel Nemec (@nemecmarcel)

Lidi, kteří prodělali rakovinu, odmítají pojistit. Ministerstvo slibuje nápravu (02/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.