Slovenský hudebník Dušan zemřel při autonehodě. Držela jsem ho v náručí, pláče žena

K nehodě, během které zemřel slovenský hudebník Dušan K., došlo podle švýcarské policie ve čtvrtek 21. března krátce po 12. hodině ve švýcarské obci Rüschlikon. Slovenská média ale o tragédii informovala až nyní.

Švýcarská policie uvedla, že slovenský hudebník a řidič nákladního auta vůz v obci zaparkoval a následně z něj vystoupil. Auto se ale údajně po svahovitém terénu samovolně rozjelo směrem dolů. Řidič se za kamionem prý rozběhl, ale vůz už mezitím narazil do pouliční lampy, píše web regióny.sk.

"Síla nárazu způsobila, že se lampa ohnula a spadla na řidiče, který byl vedle kamionu. Utrpěl vážná zranění a na místě zemřel," uvedla tamní policie, která nehodu vyšetřuje.

[chooze:article;value:548825]

Svědkem tragické nehody byla 59letá žena, která procházela kolem zrovna ve chvíli, kdy se nákladní auto s přívěsem rozjelo z kopce, píše portál Nový Čas.

"Řidič se ve chvíli, kdy se to stalo, díval na něco na boku vozidla. Nákladní automobil se najednou rozjel. Muž se za ním rozběhl a otevřel dveře. Potom kamion narazil do pouliční lampy a srazil ho na zem. Kamion se řítil dál," popsala svědkyně hrůzný incident pro tamní média.

Poté se ale stala fatální věc. "Ta lampa na muže spadla a stlačila mu hruď. Když jsem s ním byla, stále dýchal. Držela jsem ho a mluvila jsem na něj. Ale už neodpovídal," uvedla. Přestože žena okamžitě zalarmovala záchranné složky, muž svým zraněním podlehl. "Zemřel mi v náručí," svěřila se.

Krátce před příjezdem policie na místě nehody údajně zastavili další dva řidiči, kteří se lampu snažili zvednout. "Ale marně, byla příliš těžká," plakala žena.

Obětí tragické nehody je podle slovenský médií 32letý Dušan ze středního Slovenska, jehož vášní byla lidová hudba. Tragická zpráva je o to smutnější, že mladý Slovák byl údajně zasnoubený.

Řidička BMW provedla nebezpečný manévr. Do nehody zbývaly centimetry:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.