Sluneční brýle i kuličková zbraň. Stát se levně zbavuje nepotřebného majetku

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) nabízí na portálu nabidkamajetku.cz řadu položek movitého i nemovitého majetku. Kompletní nabídka je dostupná na webu. Neustále se však mění, a je proto dobré ji sledovat.

Praha

Jestliže potřebujete dovybavit svůj kufřík s nářadím, pak tato nabídka je přesně pro vás. K mání je úhlová bruska značky Bosch i nůžkový zvedák na Škodu Fabia. Ten je ale nefunkční. Zboží však po nákupu nelze reklamovat. Cena aktuálně činí 100 korun.

[chooze:article;value:480646]

Zájemci si mohou v aukci pořídit také miskovou váhu značky Miros, a to včetně závaží v dřevěné krabičce. K dispozici je v tuto chvíli za 850 korun.

Středočeský kraj

Za 900 korun nabízí ÚZSVM plastovou maketu zbraně značky Super P229. Zásobník mohou lidé naplnit plastovými kuličkami.

K dispozici je za aktuálně 1 300 korun mechanický invalidní vozík. Je používaný a chybí pravá podnožka. Úřad však varuje před tím, že nemusí fungovat. Nelze ho však v případě pořízení reklamovat.

Jihočeský kraj

Levně vybavit mohou lidé také svoji kuchyň. K mání je za 40 korun fritovací hrnec značky Bravo. Do používaného spotřebiče se vejdou dva litry oleje.

Na prodej je rovněž hrobové příslušenství na hřbitově sv. Otýlie v Českých Budějovicích. Skládá se z obrubníku, krycí a náhrobní desky a schránky na uložení urny. Cena činí aktuálně 4 000 korun.

Plzeňský kraj

Lidé si za 500 korun mohou koupit také dřevěnou masku. Vysoká je 65 centimetrů a podle informací úřadu byla už používaná.

Televizor Grundig Amira 20 LCD je v nabídce spolu se set-top-boxem. Lidé si jej mohou přijít prohlédnout 23. 1. 2023 od 9:00 do 1:00. Aktuální cena je 170 korun.

[chooze:article;value:463970]

Karlovarský kraj

ÚZSVM prodává také venkovní úřední desku z okenního plastu. Zadní deska je však uvolněná a chybí i klíč od zámečku. Cena je aktuálně 150 korun.

Pořídit je možné i používané převodové pákové kleště s plastovými návleky na rukojeti. Lidé si je mohou prohlédnout po telefonické domluvě na čísle 354 417 150. Cena činí 100 korun.

Ústecký kraj

Stát prodává také používanou pokladnu Euro 2 000 s napájecím kabelem. Aktuální cena je 3 900 korun.

Pokud už dlouho sháníte piano, pak tato nabídka bude jistě pro vás to pravé. K dispozici je piano značky Rösler i s otočnou stoličkou. Je používané, úřad proto nezaručuje, že bude funkční a bez vad. Cena nyní činí 4 800 korun.

Liberecký kraj

Za 250 korun jsou v aukci také čtyři balení podpůrných sítí značky Marnet o rozměrech 1,2 × 5 m a čtyři balení sítí o velikosti 1,2 × 10 m. Sítě na pěstování různých plodin jsou nepoužité a v originálních obalech. Nelze je však pořídit jednotlivě.

Během pandemie koronaviru, kdy byla kadeřnictví zavřená, se řada lidí stříhala doma. Právě v takových případech se mohou hodit kadeřnické nůžky značky Olivia Garden Xtreme. Přestože ostří jeví známky opotřebení, jsou jinak v dobrém stavu. Aktuální cena je 300 korun.

Královéhradecký kraj

Jestliže potřebujete nůž, potěší vás tato nabídka. V aukci si lidé mohou koupit zalamovací nůž AK-47 CCCP, který je vhodný například pro rybáře nebo táborníky, a zalamovací černo-žlutý nůž. Cena je 250 korun.

[chooze:article;value:476602]

Za 50 korun si zájemci mohou pořídit teleskopický kovový obušek. Jednoduchým švihem zápěstím se obušek rozloží na maximální délku cca 47 centimetrů. Třetí díl se však nevysune, protože je zaseklý. Tento typ odborníci doporučují pro osobní ochranu, není určený pro profesionální použití.

Pardubický kraj

Zeleno-černou led svítilnu je možné koupit aktuálně za 50 korun. Není však zaručeno, že výrobek funguje tak, jak má. Nelze ho poté ani reklamovat.

V aukci lidé pořídí i nábytek. K dispozici je dřevěná policová stěna s pultem. Cena aktuálně činí 12 600 korun.

Vysočina

ÚZSVM nabízí i látkový maskáčový batoh za 200 korun. Na jedné straně má však odstřižené boční upínací pásky. Je na něm vidět, že byl používaný, a je také špinavý. Zavřít ho lze stahovací šňůrkou a přezkami.

V nabídce je rovněž používaný kuchyňský nůž značky KDS Stainless Steel s vroubkovaným ostřím. Lidé si jej mohou koupit aktuálně za 50 korun.

Olomoucký kraj

Za 250 korun je pro zájemce připravené také velké zrcadlo v tmavém dřevěném rámu. I když je velmi zachovalé, vpravo dole je na něm kaz.

Rybáře jistě potěší prut značky Daiwa i s navijákem. Věci byly používané, jsou však v dobrém stavu. Cena činí aktuálně 2 000 korun.

Jihomoravský kraj

Na prodej je i 120 betonových patek s ocelovou trubkou. Jsou o rozměru 17 × 17 × 48 centimetrů a lze je vyzvednout v sídle prodávajícího. Ten však neposkytuje na zboží žádné záruky. Cena činí 13 200 korun.

[chooze:article;value:476189]

Milovníci starožitných věcí si mohou koupit za 490 korun obnošený cvikr z tenkého kovu bez skel. Ten je podle ÚZSVM vhodný právě pro sběratele starých předmětů.

Zlínský kraj

ÚZSVM prodává také ruční paletový vozík s nízkým zdvihem. Unese až 2 500 kilo a je plně funkční. Nutná je ale kontrola a servis hydraulických a mechanických částí. Cena je 4 600 korun.

K mání jsou sluneční brýle červené barvy značky Victory. Na pravé nožičce jen chybí měkčení na konci, jinak jsou v naprostém pořádku. Cena činí aktuálně 88 korun.

Moravskoslezský kraj

Pětiramenný lustr za 250 korun mohou lidé koupit v Novém Jičíně. Přestože je staršího provedení a byl používaný, může ještě udělat pořádnou parádu. Skleněná stínítka jsou béžové barvy.

[chooze:gallery;value:30004]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.