Slzy a trápení Pagáčové: Můj život není sluníčkovej, prozradila herečka

[chooze:gallery;value:34616]

​​Patricie Pagáčová si jako influencerka uvědomuje sílu sociálních sítí. Rozhodla se proto ukázat, že ačkoliv se mnohým lidem může zdát její život růžový, i ona má špatné dny, které dokonce propláče. "Je ok, občas nebýt ok, pustit slzu, nemít svůj den, všichni to tak máme, nikdo nemůže být sluníčkovej 24/7," popsala herečka.

Problém podle ní je v tom, že lidé občas vidí jen to pozitivní a začnou si připadat méněcenní, nebo dokonce závidět ostatním. "Navíc sociální sítě jsou hrozná masáž na psychiku, nenechte se tím ovlivňovat, žijte svoje životy podle sebe, tak jak chcete a jak si přejete," vzkázala herečka svým sledujícím.

[chooze:article;value:537801]

Internet je podle ní živná půda pro závist. Lidé by si však měli uvědomit, že nic nemusí být takové, jak to na první pohled vypadá. "Ono se často zdá, že sousedovic tráva je zelenější, ale nenechte se zmást, on může mít soused zas jiný trable a nic většinou není tak, jak se na první pohled zdá," vysvětlila Pagáčová.

Ačkoliv se jí teď v životě nepřihodila žádná tragédie, už se cítila být na dně. "Mimochodem nic vážného se neděje, jen byl nějaký na hov*o den a přišlo mi fajn sobě i ostatním připomenout, že je normální občas být i smutný," vysvětlila Pagáčová důvod breku. Pro sledující si našla i pěkné poselství. "Mějte krásný zbytek neděle. Není všechno zlato, co se třpytí," dodala Pagáčová.

Patricie Pagáčová promluvila o svém těhotenství. Podívejte se na video (7/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.