Smrt Denisy z MasterChefa zdrtila její přátele i slavné: Byla anděl, vzpomínají

[chooze:gallery;value:35346]

​Bývalá účastnice kuchařské reality show MasterChef Denisa Zajícová, dříve Cziglová, podlehla zákeřné rakovině. Její odchod zdrtil řadu celebrit, které Denisu osobně znaly. Se svou kamarádkou se prostřednictvím sociálních sítí rozloučila i herečka Denisa Nesvačilová.

Zpráva o smrti přítelkyně jí hluboce otřásla. "Právě se mi zastavilo srdce. Denisko, anděli. Byla jsi ohromná, statečná žena a krásná duše. Bojovnice! Takové, jako jsi ty, kdysi byly vládkyněmi. Děkuju za vše, co jsme si spolu povídaly, šťastnou cestu, ať už tě nic nebolí," řekla své poslední sbohem Nesvačilová.

[chooze:article;value:549200]

Pro mnoho lidí byla Denisa, která o své nemoci otevřeně mluvila, velkou inspirací. "Upřímnou soustrast celé rodině. Je mi to strašně líto," vzkázala na profilu Denisy zpěvačka Anička Slováčková, která sama s rakovinou bojuje. "Upřímnou soustrast celé rodině. Myslím na vás i na Denisku," napsala herečka Veronika Arichteva.

"Denisku jsem moc ráda sledovala, byla mi inspirací v tom se za žádných okolností nevzdat. A posílám jí spoustu sil na cestu na druhý břeh a celé vaší rodině upřímnou soustrast. Je mi to moc lito," reagovala zpěvačka Míša Tomešová. Odchod Denisy zasáhl i moderátorku Zorku Hejdovou. "Upřímnou soustrast celé rodině. Je mi to nesmírně líto," vzkázala rodině.

[chooze:article;value:548535]

Blízcí Denisy v úterý oznámili její smutný odchod. "Tyto řádky se nepíší lehce, ale naše Deniska prohrála svůj boj s těžkou nemocí a bila se statečně, až do samého konce. Naše bolest je veliká, ale upřímně věříme, že už je jí lépe," napsala rodina.

Za veškerou podporu a lásku lidí kolem je rodina kuchařky moc vděčná. "Děkujeme všem Denisčiným kamarádkám a kamarádům za neskutečný zájem, podporu a pomoc při péči o ni. Neznáme nikoho, kdo by měl kolem sebe tolik opravdových a aktivních přátel jako ona, ta péče nás celou dobu neskutečně dojímala," dodali blízcí.

Podívejte se, jak Denisa okouzlila porotu kulinářskými schopnostmi v soutěži MasterChef 2019:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.