Smrt Jany a jejího syna v Krkonoších rodinu silně zasáhla. Smuteční obřad nebude

Když v pondělí policie oznámila, že v oblasti Růžové hory nedaleko Pece pod Sněžkou našla tělo pohřešované ženy a tělo jejího tříletého syna, příbuzným zemřelé dvojice se zhroutil svět. Rodina se nyní snaží smířit s faktem, že policie případ řeší jako vraždu a sebevraždu. Co ženu mohlo k tak zoufalému činu dovést, si nedokáže vysvětlit ani její matka.

"Musela na tom být zle, když tohle udělala," řekla Blesku babička chlapce z Českých Budějovic. "Žádný obřad nebude. Manžel je na tom špatně," vyjádřila se pak k případnému poslednímu rozloučení. Obřad si údajně nepřejí ani další členové rodiny. "Chceme to v tichosti uzavřít," svěřila se žena.

[chooze:article;value:482572]

​Na zmizení dvojice upozornil minulý týden otec dítěte a ženin partner. Ve stejný den o něm informovala také majitelka penzionu, kde byla žena s dítětem ubytovaná. Dvojice měla totiž ukončit pobyt, už se ale neukázala. Po matce s dítětem zbylo jen auto před penzionem.

Několikadenního pátrání se účastnily více než dvě stovky záchranářů, policistů a dobrovolníků. V pondělí však přišla tragická zpráva, že je dvojice po smrti. Podle dostupných informací zemřel chlapeček rukou matky, která se potom oběsila. Neštěstí se přitom s největší pravděpodobností odehrálo 28. prosince, kdy měla matka syna z rozhodnutí soudu odevzdat do péče otci. Pokud tuto verzi vyšetřování potvrdí policie, případ odloží, protože není možné stíhat zemřelou osobu.

Pátrání v Krkonoších má tragický konec. Ženu a chlapečka našli v pondělí mrtvé: 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.