Smrt Perryho z Přátel zdrtila i královskou rodinu. Poslali dojemný vzkaz

Matthew Perry dokázal od roku 1994, kdy se seriál Přátelé objevil televizních obrazovkách, rozesmát lidi po celém světě. Po skoro 30 letech se však smích proměnil v pláč. Herce, který ztvárnil postavu Chandlera Binga, nalezli utopeného ve vířivce v jeho domě v Los Angeles. Ke smutečním vzkazům se přidala i britská královská rodina, upozornil web deníku Daily Mirror.

"Když si pouštím Přátelé a jsem smutná, na dně, nemocná, vyčerpaná, zotavuji se, mám kocovinu nebo jen potřebuji trochu utěšit, Chandler Bing mi vždycky vykouzlí úsměv na tváři,“ napsala Lady Tatiana Mountbattenová ve svém příběhu na instagramu. "Bylo mi velmi smutno, když jsem zaslechla zprávy o jeho skonání,“ dodává. 

Lady Tatiana v roli psychoterapeutky také radí sáhnout po knize o životním příběhu amerického herce. "Kniha mě hodně naučila a vřele doporučuji si ji přečíst, zejména pokud se zajímáte o duševní zdraví nebo závislosti,“ doporučila.

[chooze:article;value:527890]

Změní to podle jejích slov pohled na jeho působení v celém seriálu. "Sledovat Přátele po jejím přečtení byl úplně jiný zážitek, zejména třetí sérii, protože kniha vysvětluje, v jakém zmatku Perry během natáčení byl a jaké drogy užíval,“ prohlásila.

Oblíbený herec během svého života bojoval se závislostí na drogách a alkoholu, připomněl web listu Daily Express. Snažil se také pomáhat těm, kteří měli podobné problémy.

Fanoušci se vyrovnávají se smrtí herce Matthewa Perryho. Kolegové se zatím nevyjádřili (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.