Smrt řidiče a kamion v příkopu. Na Pelhřimovsku se staly dvě vážné nehody

[chooze:gallery;value:34986]

​Krátce po desáté hodině v noci v pondělí obdrželi policisté na Vysočině hlášení o dopravní nehodě na silnici první třídy číslo 23 u Stranné, která je částí obce Dyjice. "Havarovala zde plně naložená jízdní souprava s nákladem mulčovací kůry," přiblížila policejní mluvčí Dana Čírtková.

"Řidič jedoucí s jízdní soupravou složenou z nákladního automobilu a návěsu jel po silnici ve směru jízdy od Telče do Třebíče. Za jízdy se zřejmě plně nevěnoval řízení vozidla a následně sjel s jízdní soupravou z vozovky vpravo na zpevněnou krajnici, následně na nezpevněnou krajnici a travnatý pás, kde s jízdní soupravou havaroval na pravý bok," dodala Čírtková.

[chooze:article;value:544405]

​Řidič se při nehodě nezranil, test na alkohol byl negativní. V sedm hodin ráno bylo nutné silnici uzavřít, aby bylo možné vyprostit soupravu. Nyní je již průjezdná.

Tragická nehoda se stala před šestou ráno u obce Nová Buková. "Řidič jedoucí s osobním vozidlem Škoda vyjel z dosud nezjištěné příčiny mimo komunikaci, kde se vozidlo střetlo se vzrostlým stromem," uvedla policejní mluvčí Michaela Lébrová. Řidič (47) nehodu nepřežil, příčiny a okolnosti policie vyšetřuje.

Místo nehody nákladního auta:

Řidič, který se minulý týden řítil v protisměru po dálnici D10 nepřežil srážku s kamionem:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.