Smrtelné choroby a velké napětí. Krvavý Měsíc hrozí nebezpečnými následky

V srpnu se dočkáme hned dvou superúplňků. Ten první, zvaný červený nebo krvavý, nastane 1. srpna 2023 ve 20:31.

"Měsíc prochází znamením vzdušného Vodnáře a Slunce je ve znamení Lva. Proto sílu úplňku nejvíce pocítí lidé narození ve znamení Vodnáře a Lva, také lidé s ascendentem nebo s postavením Měsíce v těchto znameních. Pocítíte, co je třeba změnit, ukončit, uzavřít, v čem naopak pokračovat," vysvětluje astroložka a numeroložka Hana Černá.

[chooze:article;value:509164]

Vodnář patří mezi odvážná znamení, je nositelem neobvyklých myšlenek a průkopníkem všeho nového. Rychle se nadchne pro nové úkoly a myšlenky, ale také je brzy může opustit. Je proměnlivé povahy a nesnáší dodržování tradičních forem a také rozkazování. Je pro něho důležitá určitá svoboda, volnost. Proto se nedoporučuje druhého v tyto dny omezovat, naopak je třeba mu dát prostor. Když na to nebudete pamatovat, můžete vytvořit extrémně napjaté situace.

Nic neslibujte

Krvavý úplněk má negativní vliv na vztahy. Všechna rozhodnutí okolo nich zvažte několikrát, anebo je raději úplně odložte. "Spoustu jiných věcí ale můžete v tyto dny vyřešit. Zejména ve finanční a materiální oblasti, pozor však na větší výdaje než příjmy. Utrácejte jen za to, na co máte, nepůjčujte si peníze," pokračuje Černá.

[chooze:article;value:511450]

Probudit se ve vás může podnikavost a pracovitost, překážky zdoláte lusknutím prstu. "Můžete být však trochu lehkomyslnější kvůli znamení Vodnáře. Velmi náročné úkoly nechte raději na pozdější dny a nic neslibujte," nabádá astroložka.

První srpnový superúplněk s sebou nese i hrozbu rozvoje smrtelných chorob. "Jsou ohrožené i žíly, oběhový systém, je tu riziko vysokého krevního tlaku a nemoci srdce. Zhoršit se také mohou bércové vředy, mohou více otékat nohy," varovala Černá.

Péče o zdraví

Snažte se dávat nohy nahoru, kdykoliv to půjde, aby vám v nich lépe proudila krev. Bolesti či mravenčení v nohách se totiž může dostavovat i v noci a zvýšenou péčí tomu můžete předejít.

Dopady krvavého Měsíce se dají eliminovat i vhodným jídelníčkem. "Je třeba více zařadit ořechy, pšeničné klíčky, různá semínka, citrusové plody. Maso spíše omezit a dát přednost bílému masu nebo rybám, zejména lososu. Proti stresu je vhodná rýže a hořčík, který získáte z fazolí, ředkví, borůvek a cibule. Ta je výborná také jako prevence proti trombózám," dodává Černá.

[chooze:article;value:502977]

Nezapomeňte ani na dostatečný přísun čerstvého vzduchu, na pohyb a kvalitní spánek. Zásadní je i pitný režim.

Superměsíc je astronomický jev, kdy Měsíc ve fázi úplňku prochází takzvaným přízemím a je na své dráze nejblíž Zemi. Vypadá větší a jasnější než obvykle. Silně působí na naše emoce, nálady a duševní stav. Někteří lidé úplněk vnímají jako magický.

Druhý srpnový úplněk, kterému se říká modrý Měsíc, proběhne 31. srpna a bude nejsilnější v letošním roce.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.