Smutek Dary Rolins: Dcera už mě nepotřebuje. Zvykám si těžko, naříká

[chooze:gallery;value:33682]

Lola Homolová oslavila 16. narozeniny, její maminka proto měla nostalgickou chvilku. "Před 16 lety jsem přivedla na svět Lolu. Malý zázrak. Respektive velký! Řekla bych, jeden z největších. A od té chvíle už nikdy nic nebylo jako předtím. Můj život se díky ní začal ubírat cestou, na které mi dělá už léta tu nejlepší společnost," popsala Dara Rolins.

Svěřila se, že každým rokem má však pocit, že je Lole dál a dál. "I když jí pořád dokola zpívám 'Lolo, daleko mi neuleť', mám pocit, že se mi každý rok tak trošičku vzdaluje. I když je pořád moje a máme ten nejhezčí vztah, jaký jsem si jen mohla přát, roste," připustila si zpěvačka.

[chooze:article;value:540042]

Tu trápí, že z malé holčičky se stává dospělý člověk, který je čím dál samostatnější. "Dospívá a ta potřeba mít mě nablízku zcela přirozeně ztrácí na intenzitě. Myslela jsem si, že se s tím postupně naučím žít, ale na některé věci se zvyká těžko. A i když mi z toho bývá často smutno, moje láska k ní mě dělá tou nejšťastnější mámou pod sluncem," dodala zpěvačka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Přiznala, že je velmi hrdá na to, jaký se z dcery stal člověk. "Loli, jsem pyšná, že jsi moje, že jsi naše, že jsi přesně taková, jakou jsem si tě vysnila. Máš fantastickou rodinu, která za tebe dýchá a bude ti vždy nablízku, připravena pomoci a podržet tě v každé situaci. Všechno nejlepší, užij si svůj den, lásko," popřála Dara milované dceři.

Dara Rolins našla toho pravého. Nedvěd udělal krásné gesto (7/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.