Smutek v královské rodině. Zemřel jeden z nejdůležitějších lidí

Ve věku 78 let zemřel blízký přítel krále Karla III., kapitán Ian Farquhar. Ian byl dlouholetým přítelem, jak krále, tak i královny Camilly. Byl také známý jako lovec a zběhlý jezdec, který sloužil u královniných husarů, uvedl deník The Sun

​Jeho blízkost s královskou rodinou dokazuje i fakt, že v roce 2000 chodil princ William s Ianovou dcerou Rose Farquhaorovou. Jejich vztah byl sice krátký, ale i po rozchodu zůstali přátelé. William dokonce dorazil na její svatbu v roce 2022.

[chooze:article;value:545116]

​Kapitán Farquhar žil na panství King's Highgrove v Gloucestershire, kde si po mnoho let pronajímal farmu. První manžel královny Camilly, Andrew Parker Bowles, popsal deníku Daily Mail, že Ian byl delší dobu ve špatném zdravotním stavu. Ian podle něj zemřel v Highgrove ve středu ráno. "Je to velmi smutné," řekl Parker Bowles.

​Na konci února zemřel i další Karlův známý. Ve věku 87 let skonal finančník ze známé rodiny Jacob Rothschild. "Významná osobnost v životě mnoha lidí," popsali jej blízcí ve vyjádření, které zaslali médiím.

Zdraví trápí Karla i Kate. Historik popsal, co se ve Spojeném království děje:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.