Smutek v rodině Nikol Štíbrové. Před Vánoci skončila v nemocnici

[chooze:gallery;value:34214]

​Moderátorka a influencerka Nikol Leitgeb ve středu brzy ráno vylekala své fanoušky. Na sociální síť Instagram totiž přidala fotku z nemocnice.

"Když člověk nadává, že nic nestíhá, musí zákonitě přijít něco, aby zastavil úplně," napsala k fotografii, na které je patrné, že leží na nemocniční posteli.

​​"Omlouvám se všem, kterejm sem něco slíbila. Nebude to," dodala. Co maminku dvou malých chlapečků postihlo, ale neřekla. 

[chooze:article;value:443465]

Ještě před polednem ale všechny obavy uklidnila. S další fotografií totiž sdělila, že je již z nemocnice doma. "Jste hodný, tolik zpráv. Děkuju. Už jsem doma," napsala. "Opatrujte se," vzkázala svým fanouškům. 

​Nikol Leitgeb se v poslední době dostala do centra dění zejména kvůli sbírce na podporu nemocného dvouletého Martínka. Zveřejnění sbírky rozpoutalo vlnu solidarity napříč Českou republikou.

Potřebných sto milionů korun na Martínkovu léčbu se nakonec podařilo vybrat. Leitgeb, která sbírky na pomoc nemocným sdílí pravidelně, před nedávnem založila i nadační fond Radovan, díky kterému v pomáhání těm, co to potřebují, pokračuje. 

Malému Martínkovi pomáhaly i další české osobnosti:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.