Smutná diagnóza! Herečka (51) z Pobřežní hlídky bojuje s rakovinou prsu

[chooze:gallery;value:34403]

Jednapadesátiletá Nicole Eggertová se fanouškům do povědomí zapsala jako plavčice Summer Quinnová v seriálu Pobřežní hlídka. Nyní se svěřila se smutnou zprávou. Lékaři jí na začátku loňského prosince diagnostikovali rakovinu prsu, píše portál Sky News.

Vše začalo v říjnu strašnou bolestí v levém prsu. Nicole navíc během tří měsíců přibrala asi 11 kilo. Problémy však přisuzovala menopauze. Jenomže potom si nahmatala v ňadru bulku.

"Opravdu to pulzovalo a bolelo. Okamžitě jsem šla ke své praktické lékařce, která mi řekla, že se to musí vyšetřit. Problém ale byl, že jsem se nemohla nikam dostat, všude měli plno. Takže jsem musela na vyšetření počkat do konce listopadu," popsala Eggertová portálu People.

[chooze:article;value:500167]

Následně absolvovala mamograf a tři biopsie. Lékaři však pro ni neměli dobré zprávy. Výsledky totiž potvrdily rakovinu. "Bylo to pro mě těžké," posteskla si Nicole.

Herečka bude muset absolvovat operaci, nyní čeká na zahájení léčby pomocí chemoterapie a ozařování. Má však strach, zda se rakovina nerozšířila také do dalších částí jejího těla. "Určitě bulku cítím. Je tady. Je potřeba ji vyndat," má jasno Eggertová.

Nicole má v plánu bojovat a nemoc porazit. Důvodem jsou zejména její dvě dcery Keegan (12) a Dilyn (25). Zároveň si vybavuje zděšení ve tváři svého nejmladšího dítěte, když mu řekla o své diagnóze.

"Okamžitě jsem si uvědomila, že tomuhle prostě nemůžu podlehnout. Je to něco, přes co se musím dostat, co musím porazit. Potřebuje mě víc než cokoliv a kohokoliv," uzavřela herečka.

Vědci hlásí revoluci v léčbě rakoviny. Více se dozvíte v následující reportáži (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.