Smutná dohra nehody zpěváka z Wohnoutů. Musí zrušit plány s dcerou

[chooze:gallery;value:32528]

Motorkářský výlet Matěje Homoly a jeho přítelkyně Andrey Brodekové skončil předčasně, když se jim pod kola přimotal pes. Zpěvák si zlomil klíční kost, se kterou si ještě chvíli poleží. Tím si bohužel zkazil i další dovolenou, kterou plánoval na konec léta s dcerou Laurou.

"Laura plánovala prázdniny s tátou, ale ten se bohužel vysekal na motorce a se zlomenou klíční kostí se na chvilku zasekl v Albánii," svěřila se Dara Rolins, která s Homolou léta tvořila pár.

[chooze:article;value:514894]

I tak však zpěvaččinu patnáctiletou dceru čeká nabitý zbytek prázdnin. "Laura bude muset asi nějaké plány změnit. Pořád ale platí, že se za týden chystáme na 14 dní do Ameriky. Letíme do Miami, já, Pavel a Lola," prozradila popová ikona. S matčiným partnerem Pavlem Nedvědem si prý Laura velmi rozumí a už bere ho do rodiny.

S otcem si ale měla užít zase trochu jiné dobrodružství. "No, a pak měla právě jet Lola s Matějem ještě na vodu a taky měli jet na motorce do Albánie. Ale vypadá to, že se všechno mění," vysvětlila Dara. 

Plánovaný výlet podle ni ale nebyl nijak nebezpečný. "Ne, že by teda Laura jela na motorce, oni tam přiletí a půjčí si jen krajinnou motorku na přejezdy," upřesnila zpěvačka, že by své dceři nedovolila nic riskantního.

Vážná nehoda Matěje Homoly. Kapela Wohnout odkládá koncerty (7/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.