Smutná "poslední slova" Lisy Marie Presleyové. Hodně trpěla

Dcera Elvise Presleyho prožila poslední roky ve smutku a úzkostech. V roce 2020 totiž spáchal sebevraždu její 27letý syn Benjamin, kterého měla z prvního manželství s hudebníkem a hercem Dannym Keoughem. O Benjaminovi lidé říkali, že vypadá, jako by Elvisovi z oka vypadl. Deprese a velká očekávání jej ale nakonec dovedly k tomu, že se mladý muž zastřelil.

Lisa měla celkem čtyři děti, ale právě na svého zesnulého syna myslela při psaní posledního příspěvku na sociální síti Instagram. "Na počest národního dne prevence smutku jsem napsala esej o smutku. Doufám, že se dostane ke každému, kdo to potřebuje slyšet a komu to pomůže," napsala Lisa.

Text, který sdílela, byl věnován právě synovi Benjaminovi. Lisa v něm popisovala, jak se vyrovnávala se smrtí svého potomka, píše deník The Sun. V textu zpěvačka mimo jiné uvádí, jak ji smrt syna zničila, ale pokračovala dál kvůli "svým holčičkám". Lisa měla totiž ještě další tři dcery, Danielle (33) a dvojčata Harper a Finley (14). 

[chooze:article;value:368551]

​"Smrt je součástí života, ať už se nám to líbí, nebo ne – a stejně tak truchlení,“ pokračovala v eseji. "Smutek se nezastaví ani nezmizí. Smutek je něco, co si s sebou budete muset nést po zbytek svého života, navzdory tomu, co po vás chtějí určití lidé nebo naše kultura. Nepřejdeš to, nepojedeš dál, tečka," napsala zpěvačka. 

Ze smrti syna se prý každý den obviňuje. Pomohlo jí ale najít lidi, kteří zažili podobnou ztrátu. "Nic, absolutně nic, neodstraní tu bolest, ale nalezení podpory vám někdy může pomoci cítit se trochu méně sami," radila Lisa.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lisa Marie Presley (@lisampresley)

Život úspěšné zpěvačky nakonec skončil ve čtvrtek, když v 54 letech zemřela v nemocnici v Los Angeles, kam byla převezena po zástavě srdce. Záchranáři dostali hlášení o ženě s úplnou zástavou srdce v domě v Calabasasu v 10:37 (19:37 našeho času), informoval AP mluvčí záchranných složek okresu Los Angeles Craig Little. Sanitka dorazila za šest minut. Záchranáři provedli resuscitaci a "zjistili, že pacientka jeví známky života", načež ji okamžitě převezli do nemocnice. Calabasas leží na úpatí pohoří Santa Monica asi 20 kilometrů od Malibu a necelých 50 kilometrů od centra Los Angeles.

[chooze:gallery;value:29920]

Podívejte se na záběry ze života zpěvačky:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.