Moderní bydlení

Smutná rána pro herecký svět. Zemřely dvě ikony známých pořadů

[chooze:gallery;value:37581]

​Herecký svět přišel o talentovaného umělce Johna Amose, který si srdce diváků získal v sitcomu Dobré časy. Zprávu o jeho smrti zveřejnil v úterý jeho syn Kelly Christopher Amos. "S upřímným zármutkem s vámi sdílím, že můj otec navždy odešel do nebe. Byl to muž s nejlaskavějším srdcem ze zlata," svěřil se deníku Hollywood Reporter Amosův syn.

"Milovala ho spousta fanoušků, která ho považovala za takového televizního tatínka. Žil krásný život. Jeho odkaz bude dál žít v práci, kterou vykonal v televizi a filmu jako herec," doplnil Amos, který šel v otcových šlépějích a ve filmovém průmyslu zůstal jako producent. 

[chooze:article;value:576388]

John Amos se před kariérou herce věnoval fotbalu, ale kvůli zranění se této cesty musel vzdát. Svůj debut před kamerou si připsal v roce 1970 v show Billa Cosbyho. Brzy nato získal roli v komediálním seriálu The Mary Tyler Moore Show. Podle dostupných informací zemřel pokojně na stáří.

Američtí fanoušci od úterý ovšem oplakávají i Franka Fritze, kterého si diváci zamilovali v populární show American Pickers. O jeho smrti informoval na sociálních sítích jeho kolega a dlouholetý kamarád Mike Wolf. "Franka znám více než polovinu svého života a to, jak jste ho vídali v televizi, bylo vždy stejné, jak jsem ho viděl já. Jako snílka, který byl stejně citlivý jako vtipný," napsal Wolf.

V rámci oblíbeného pořadu spolu cestovali po celých Spojených státech a zažívali řadu dobrodružství. "Byl stejný mimo kameru i před ní, Frank měl způsob, jak oslovit srdce mnoha lidí tím, že byl sám sebou," doplnil. Podle deníku New York Post zatím není známá Fritzova příčina smrti.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.