Moderní bydlení

Smutné detaily pohřbu rappera Protivy (†27): Rodina má speciální přání

Hudební svět zasáhla smutná zpráva. Ve 27 letech zemřel rapper Pavel Protiva. Rodina zveřejnila detaily pohřbu. "Rozloučení proběhne v úzkém kruhu rodiny a přátel dne 25. října," upřesnili blízcí v parte, které na sociálních sítích sdílelo hudební vydavatelství Blakkwood Records.

Rodina hudebníka má jedno přání. "Prosíme všechny fanoušky, aby toto rozhodnutí respektovali. Ti, kteří se chtějí s Pavlem naposledy rozloučit, mohou v tento den zapálit svíčku a vzpomenout na jeho přítomnost v našich životech," požádali blízcí.

[chooze:article;value:571982]

Ačkoliv ještě nezveřejnili příčinu Protivovy smrti, internetem se šíří různé spekulace. "Zároveň bychom rádi požádali všechny, aby v rámci úcty k rodině a blízkým omezili šíření lží a polopravd. Vaše podpora a respekt nám v těchto těžkých chvílích nesmírně pomáhají," dodali lidé z rapperova okolí.

Za veškerou podporu jsou všichni vděční. "Rodina děkuje všem za projevy soustrasti a podporu v této těžké době," uzavřeli spolupracovníci Protivy. Zpráva o jeho smrti překvapila všechny fanoušky. Rapper, který se proslavil tracky Chupito či Prosit nebudu, údajně bojoval s psychickými problémy.

Zemřel rapper Pavel Protiva. Bylo mu 27 let (10/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.