Moderní bydlení

Smutné okolnosti smrti Liama z One Direction: Nestihl se ani rozloučit s přítelkyní

[chooze:gallery;value:33012]

Hudebník ​Liam Payne a modelka Kate Cassidyová tvořili pár přes dva roky. Společně strávili dva týdny v Argentině, které si podle příspěvků na sociálních sítích pořádně užívali. Jenže poté Kate oznámila, že se vrací domů. 

"Pojeďte se mnou zpět na Floridu," vzkázala podle webu New York Post influencerka v jednom z videí fanouškům. Svěřila se v něm, že nemá ráda trávit příliš času na jednom místě, a proto už se těší domů. Její sledující udivilo, že o svém příteli se v příspěvcích téměř nezmínila.

[chooze:article;value:578964]

O dva dny později Payne spadl z balkónu a zemřel. Se svou láskou se nestihl ani rozloučit. Cassidyová se k tragické události zatím nevyjádřila. Okolnosti zpěvákovy smrti aktuálně vyšetřuje policie, uvedl web GMA. Podle zaměstnanců hotelu ale těsně před smrtí Payne vyváděl v hale a vzteky si rozbil notebook, následně ho ochranka doprovodila do pokoje.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Kate Cassidy (@kateecass)

K celému incidentu zaměstnanci přivolali policisty. Jenže ve chvíli, kdy dorazili na místo, uslyšeli z nádvoří hotelu hlasité spadnutí. Tělo zpěváka následně objevili ve vnitrobloku hotelu mezi stolky a židlemi. Zpěvák měl z předchozího vztahu se zpěvačkou Cheryl Coleovou sedmiletého syna.

Zemřel člen skupiny One Direction Liam Payne. Bylo mu 31 let:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.