Smutné přiznání Kate: V těhotenství jí hrozilo nebezpečí, skončila v nemocnici

[chooze:gallery;value:27435]

Během všech tří těhotenství Kate trápily velké nevolnosti. Když navštívila centrum pro děti se speciálními vzdělávacími potřebami The Orchards, setkala se tam s jedním z tatínků, se kterým se rozpovídala o těžkostech v těhotenství. Ukázalo se totiž, že jeho manželka měla stejné problémy jako kdysi ona.

"Bylo milé se s ní setkat. Když jsem jí řekl, že moje žena trpěla hyperemesis gravidarum, tedy těhotenskou nevolností, zasáhlo ji to. Bylo vidět, jak se její výraz změnil, prošla si tím samým," přiznal podle britského listu Daily Mail Steve Ikebuwa.

[chooze:article;value:522724]

Podle jeho slov princezna projevila velký soucit. "Řekla mi, že tento stav měla také a ví, jaké to je. Bylo vidět její spojení se skutečností, že si tím prošla i má žena. To mnou opravdu rezonovalo," svěřil se tatínek malého Nathana.

Tento stav, kdy má žena hlavně ráno nevolnosti, sice bývá u nastávajících matek poměrně běžný, ne však v jeho extrémní podobě. Nadměrné zvracení pak totiž neodezní a budoucí matka jím trpí celé těhotenství, někdy musí být dokonce hospitalizována. V tu chvíli by totiž stav mohl ohrozit její život i život plodu.

[chooze:article;value:521705]

Podle portálu Mirror už v minulosti Kate Middletonová přiznala, že se s těmito potížemi potýkala ve všech třech těhotenstvích. Když čekala prince George, skončila dokonce v nemocnici. Zpětně vévodkyně Catherine připustila, že opravdu nepatřila mezi nejšťastnější nastávající matky.

Princ George oslavil 10. narozeniny. Kate sdílela fotku, kde vypadá jako William (7/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.