Smutné rozloučení s Tinou Turnerovou. Cher prozradila její poslední slova

[chooze:gallery;value:31874]

Hudební svět přišel o jeden z největších klenotů. Dlouhý boj s nemocí prohrála zpěvačka Tina Turnerová, která podle svých přátel s chorobou do poslední chvíle statečně zápasila.

"Bojovala s tou nemocí velmi dlouho a byla opravdu silná, jak od ní mnozí čekali. Ale těsně před koncem mi řekla, že je opravdu připravená jít a že už vážně nechce dál zápasit," prozradila pro CNN smutná slova zesnulé zpěvačky její přítelkyně Cher.

Přestože se dům Turnerové během její nemoci výrazně změnil a musela si pořídit i přístroj na dialýzu ledvin, stále si libovala v návštěvách přátel a snažila se bavit až do posledního momentu. 

"Začala jsem ji navštěvovat, protože jsem si řekla, že musím naplno využít společný čas, který nám zbývá. Chtěla jsem, aby si byla jistá mým přátelstvím a tím, že jsme na ni nezapomněli. Proto jsme se u ní doma všichni střídali a trávili s ní čas. Dělalo jí to radost," svěřila se podle časopisu People Cher.

[chooze:article;value:506160]

Té se povedlo Tinu vždy rozesmát, dokonce na to mnozí upozorňovali. "Když jsme se spolu smály, byla to ta nejzábavnější věc, kterou jste mohli zaslechnout. Obě jsme totiž měly velmi výrazný smích," zavzpomínala zpěvačka.

Zemřela legendární zpěvačka Tina Turnerová. Podívejte se na video (5/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.