Smutný začátek týdne na Karlovarsku. Policisté řešili dvě smrtelné nehody

"Smrtelná dopravní nehoda tří osobních a jednoho nákladního vozidla v úterý odpoledne zcela uzavřela silnici I/6 u obce Andělská Hora na Karlovarsku. Třiasedmdesátiletý řidič utrpěl zranění neslučitelná se životem, další osoba byla s vážnými zraněními letecky transportována do nemocnice. Dopravu na místě museli řídit policisté," upozornil policejní mluvčí Jan Bílek.

[chooze:article;value:553691]

​Bohužel jde již o druhou smrtelnou dopravní nehodu na Karlovarsku během dvou dnů. Ta první se stala v pondělí okolo 23. hodiny přímo v Karlových Varech. "21letý řidič osobního vozidla jedoucí ulicí Jáchymovská při průjezdu levotočivou zatáčkou zřejmě nepřizpůsobil rychlost a s vozidlem dostal smyk," popsal okolnosti tragické nehody policejní mluvčí.

Následně řidič narazil do betonových svodidel, která prorazil, a poté narazil do svahu. Na místo dorazili jako první policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary-Rybáře, kteří u 21letého spolujezdce ihned zahájili srdeční masáž, ve které pokračovali až do příjezdu záchranné služby. Navzdory veškerým snahám mladý život vyhasl, dechovou zkouškou policisté u řidiče zjistili alkohol.

Hromadná nehoda v Praze. Zraněným přiletěl na pomoc vrtulník (29/4/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.