Snad neporodím během zpráv, vtipkuje rosnička. Dítě chce vychovat mimo Prahu

Rosnička Simona Šimková, která je nyní v osmém měsíci těhotenství, se už miminka nemůže dočkat. Termín porodu má 7. 7. 2023, ale pracovat plánuje, dokud to půjde. "Dokud to zdravotní stav dovolí, tak ráda budu chodit do práce, protože co doma dělat? Nechci jenom sedět a čekat na ten termín, to by pro mě bylo horší, ale samozřejmě, kdyby to stav nedovoloval, tak bych doma byla," zmínila.

"Doufám, že porod v přímém přenosu nebude, ale stát se může cokoliv," zavtipkovala půvabná moderátorka Počasí s tím, že její kolegové si z toho často dělají srandu.

[chooze:article;value:494041]

​Těhotenství si nyní užívá plnými doušky. "Nejnáročnější byly ty první tři měsíce, to bylo skoro jako nonstop kocovina. Zároveň jsme to do třetího měsíce nechtěli nikomu říkat, tak bylo těžké, že mě nikdo nechápal. Teď mám štěstí, že mám celé těhotenství krásné a bezproblémové," zaťukala pro jistotu Šimková.

Svému partnerovi Janu Cahovi oznámila, že čekají miminko, netradičním způsobem. "Napsala jsem mu z práce, že přivezu domů večeři. Do krabičky jsem dala ale jen kuličku pepře se vzkazem: 'Takhle jsme teď veliké'. Byl v šoku, ale šťastný," zavzpomínala.

[chooze:article;value:487321]

​Hned po nástupu na mateřskou se plánuje stěhovat do rodné Jihlavy. "S Honzou tam máme oba rodinu, což bylo i rozhodující, protože tam máme oba babičky. Také tam máme dlouholeté kamarády. Plánuju se potom vracet na Novu a dojíždět. Zní to bláznivě, ale nebudu ani první, ani poslední. Ale uvidíme," uzavřela Šimková. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.