Moderní bydlení

Snil jsem o tom být kuchařem, přiznal Slováček mladší. Děkuje bohu, že se tak nestalo

Slováček mladší pochází ze slavné rodiny, jeho tatínkem je hudebník Felix Slováček a maminkou herečka Dáda Patrasová. Mnohé tak napadne, že bylo samozřejmostí, aby se jejich syn vydal v jejich šlépějích.

"Asi ano, a já jsem za to rád! Já jsem vymýšlel různé smysly, jako je kuchař a takové věci. V patnácti jsem chtěl být kuchařem. Já mám bratrance, který je výborný kuchař, vařil u pana Pohlreicha. Máma taky vařila výborně, všechny ty recepty jsem se od ní učil. Pokukoval jsem po tom a v té době mě to bavilo, ale zaplaťpánbůh, že se tak nestalo," prohlásil.

Vyrůstání se slavnými rodiči nemusí být tak jednoduché, jak by se na první pohled mohlo zdát. Že je ze známé rodiny, si uvědomil asi v deseti.

"Na to dítě vznikají velké nároky, musí někam chodit, musí se tamhle vyfotit, tamhle musí přijít a dostává velké nároky, musí si dávat pozor, aby nedělalo ostudu, aby něco umělo a podobně. Ty nároky jsou vysoké, ale já jsem dneska za to rád, někteří mí vrstevníci měli i větší nároky, měli těžší dětství. Já jsem si zvykl na to, že je potřeba makat, takže jsem začal makat," vyložil.

[chooze:article;value:576679]

​Slováček má dvě sestry, starší René, která má jinou maminku, a mladší Aničku. "Tak my jsme s Aničkou od sebe asi 12 let, takže jsme v podstatě jedináčci. Aničku jsem jako správný starší bratr samozřejmě ochraňoval, ale taky jsem ji jako správný starší bratr zlobil," přiblížil.

Ve volném čase se Slováček věnuje chalupaření a spánku. Nicméně láká ho i skákání s padákem. Skákal sice jenom dvakrát, ale prozradil, že odmala chtěl být parašutista. "Já to miluju, je to úžasné, to je nejvíc. No, pocit pádu to není, já třeba nemám rád lezení po skalách nebo po horách nebo po nějakých výškách. Ale z letadla mně to nevadí," řekl. Na celý díl pořadu se můžete podívat pod titulkem článku

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.