Snoubenka Pepy Kůrky ze Survivoru vyhrožuje: Náš syn bude jedináček

[chooze:gallery;value:30997]

Pro Angie z Výměny manželek není těhotenství žádný med. I když se s partnerem Pepou Kůrkou, který bojoval v posledním Survivoru, na syna velmi těší a už mu vybrali jméno Rafael, v těhotenství modelka bojuje s psychickými problémy a zvažuje, že už to možná nechce znovu zažít. Na sociálních sítích však nedávno zveřejnila krásnou fotografii, kde se prý konečně cítila dobře.

"Památka na nejnáročnější období v mém životě. Většinu času se cítím fakt totálně nanic a nepřitažlivě, ale tenhle den jsem se cítila vážně skvěle! Takhle si chci tohle období pamatovat. Protože jinak Raf bude jedináček," sdílela Angie Mangombe fotografii v těhotenství.

[chooze:article;value:499224]

Letmá výhrůžka nezůstala bez povšimnutí influencerčina snoubence. "Jsi nádherná," vzkázal své lásce Pepa, čímž Angie očividně potěšil. "Pepo, a jenom tvoje," odpověděla mu vzápětí modelka.

Pepa je pro exotickou krásku velkou oporou. Svěřila se proto, jak pro ni bylo náročné, když byl v prvních měsících jejího těhotenství na ostrově, kde bojoval o titul Survivora. Po Pepově návratu se věci alespoň částečně obrátily k lepšímu, Angie však stále štvou komentáře lidí, že těžkosti přijdou až po narození miminka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Angeli Mangombe (@angie.mangombe)

"Mě to nas***rá, to jsou takové kydy. Přitom můžu mít úplně hodné mimčo, o kterém nebudu ani vědět. Nehledě na to, že mám skvělého snoubence, který mi bude pomáhat, takže na to nebudu sama. Furt je mnohem lepší, až bude venku, než celé těhotenství. Břicho mi jen tak někdo nepohlídá, abych si odpočinula, malého ale jo," vzkázala Angie sledujícím.

Podívejte se na video, kde Angie prozradila, jak šlo těhotenství bez Pepy (3/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.