Šok pro fanoušky Love Islandu: Pro Adrianu si přišel bývalý kolega z práce

[chooze:gallery;value:33250]

​Devátý díl reality show Love Island byl plný překvapení. Party na vile narušili tři alfa samci, kteří mezi srdíčky vyvolali značkou dávku nervozity, všichni totiž vyrazili rovnou k ohništi.

Diváky nejvíc překvapila volba Martina. "Já si vybírám dívku, která mi tady přijde zatím asi nejvíc sympatická, a doufám, že najdeme i nějakou společnou konverzaci. A tou dívkou je Adriana," svěřil se přede všemi vysoký mladík.

[chooze:article;value:522124]

Adriana, která stále doufá, že se do vily vrátí její milý Lu, se kterým si padla do oka, byla z jeho volby trochu rozpačitá. "Já si myslím, že Martin je docela sympaťák, a uvidíme, jak to tady společně povedeme," svěřila se Adri u ohniště.

[chooze:poll;value:f9183d968daeff065b32ab30ae1ad5a374638bdf]

Zorka z jejího zaraženého výrazu poznala, že se členové nového páru znají už z minulosti. "Vlastně jsme pracovali ve stejném fitku," přiznala studentka tropického zemědělství. Martin tedy přesně věděl, pro koho si na ostrov jde.

[chooze:article;value:522259]

Podle Adriany mezi nimi ale v práci jiskra nikdy nepřeskočila. "Já jsem pracovala za barem a on tam pracoval jako fitness trenér. Nikdy jsme neměli příležitost pracovat na něčem víc než na čistě pracovním vztahu," připustila Adriana, že ve vile alespoň budou mít větší šanci se poznat.

Adriana stále touží po vypadlém Luovi. Posílají si zamilované vzkazy:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.