Šok v Love Islandu: Do vily přišel lovit expřítel dcery Kateřiny Neumannové

[chooze:gallery;value:33414]

Vztah sportovkyně Lucie Neumannové a modela Olivera Průchy trval téměř rok. Přestože rozchod proběhl v tichosti, malé drama přichází až teď. Dcera olympijské vítězky Kateřiny Neumannové se na svého ex musí koukat v populární reality show o lásce.

Když přišel Oliver do vily, hned se o něj začala zajímat řada dívek. Nejvíce okouzlil bomshell Petru, kterou si následně vybral do páru, hlavu zamotal však i usměvavé Májce, která bohužel kvůli Chrisově zradě musela ostrov lásky opustit. 

[chooze:article;value:523905]

Na sledování, jak její bývalý laškuje s jinými, očividně nemá krásná Lucie žaludek. "Vím, že to myslíte dobře, ale neposílejte mi to a neoznačujte mě u všeho," požádala Neumannová na sociálních sítích své fanoušky po vlně zpráv, která se na ni snesla po Oliverově příchodu do vily.

O rozchodu okouzlující Lucie a Olivera moc lidí nevědělo, začalo se o něm však spekulovat po premiéře Kazmova filmu, kam mladou sportovkyni doprovodil jeden z jejích kamarádů. Ještě před rokem přitom pár zářil láskou a podělil se i o své romantické seznámení. 

[chooze:article;value:523910]

"Lucka se mi líbila, ale vůbec jsem nevěděl, kdo to je. Pak mi to později řekl táta té soupeřky. Popravdě jsem si to nejdřív vůbec nespojil, že je to dcera Kateřiny Neumannové a nevybavil jsem si hned ten superslavný záběr, jak běží k mámě na olympiádě poté, co tam Kateřina Neumannová vyhrála,” svěřil se v pořadu Život ve hvězdách Oliver.

Zlomené srdce v Love Islandu. Chris po Casa Amor opustil Majku:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.