Moderní bydlení

Šokující fotky Jaromíra Soukupa. Po rvačce s Dopitou má úplně rozbitý obličej

[chooze:gallery;value:37504]

Soukup se k domu Agáty Hanychové vrátil ve středu ráno, aby si převzal dceru Rozárku, kterou mají bývalí partneři ve střídavé péči. Do pražského Suchdola ho po pondělní rvačce s Agátiným manželem Mirkem Dopitou raději doprovodila i jeho advokátka a také policie.

Podnikatel, který o sobě mluví jako o bývalém boxerovi, však šokoval svým zjevem. Vypadá to, že ho Dopita, bývalý profesionální hráč amerického fotbalu, při rvačce pěkně zřídil.

Soukup si totiž pro dceru přijel s nateklým obličejem plným monoklů a modřin, tržnou ránou pod okem a pravděpodobně zlomeným nebo přeraženým nosem. Dva prsty na levé ruce měl v gypsu.

[chooze:article;value:575313]

Na modelku se ale bývalý ředitel TV Barrandov nedozvonil. Agáta mu neotevřela, a k předání roční Rozárky tak nedošlo. Soukup přitom podle informací TV Nova před domem čekal přibližně hodinu.

Zatímco Agáta tvrdí, že Soukup napadl Dopitu, který se jen bránil, Soukup má zcela opačný názor. "Byl jsem napaden dvakrát pravomocně odsouzeným Dopitou. Zbytek řeší orgány činné v trestním řízení," řekl v úterý TN.cz.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.