Šokující odhalení celebrit: Navštěvují opravdu zvláštní místa

Vyzpovídali jsme celebrity a zjistili jejich cestovatelské touhy. "Nic moc nedělat, nějaké moře, jídlo a nuda. To chci. Ještě masáže," prozradila hvězda seriálu Sex O'Clock Petra Bučková. "Masáže by mi taky nevadily. Moře, all inclusive, kamarádi a rodina," popsal seriálový syn Bučkové Maxmilián Kocek, jak si představuje ideální dovolenou.  

"Já nejradši jezdím do tepla. Jsem docela akční typ, takže mám ráda zážitky, ale nemusí to být nutně památky. Mám ráda zábavní parky, často objíždím Evropu, že jezdím přímo jen do těch zábavních parků. Ale také ráda lenoším, vybírám si i destinaci, kde se dá ležet v resortu a užívám si dovču," řekla herečka a modelka Anna Kadeřávková. 

[chooze:article;value:509534]

​O svou cestou za exotikou se v pořadu Blue Style Experti na cestách podělil i moderátor Snídaně a hvězda seriálu Ulice Ondřej Havel. Ten se vydal se svou polovičkou Bárou na několik týdnů k protinožcům. "Podnikli jsme cestu na druhý konec světa do Austrálie. Měli jsme to hodně dobrodružné. Půjčili jsme si obytňák, oba jsme to řídili poprvé v životě. V podstatě si s sebou vezete celý obývák na kolech, je to super zážitek," popsal pár.

Schopnost se dobře sbalit na cesty je svým způsobem také umění. "Mám rád cestování s batůžkem, když to jde. Tady to batůžkování nevyžaduje nějakou větší přípravu, to mi trvá sbalit se třeba tři minuty. Věci, které vyžadují větší přípravu, tak u mě trvají déle než u normálního člověka," popsal svůj styl balení Mirai Navrátil s tím, že na cestu do Japonska se začal balit už deset dní před ní.

[chooze:article;value:504310]

​Moderátorka Renáta Czadernová vybírá hotely často podle počtu hvězd. "Vybírám hotel, který je na nějaké úrovni. Třeba 4hvězdu, nebo 5hvězdu, protože se nechci štítit v koupelně nebo na toaletě. Je pro mě důležité, aby v blízkosti hotelu byla pláž. A protože mám dvě malé holčičky, tak je pro mě zásadní, aby na místě byli animátoři," podotkla. 

Mateřství ovlivňuje cestování i dalších hvězdných rodičů. "Vzhledem k tomu, že už jsem dva roky máma, tak se moje priority změnily. Co se ale nezměnilo, že ráda jezdím na místa, kde je co objevovat. Nevydržím týden ležet jenom na lehátku a opékat se ze všech stran, potřebuju mít trochu víc akce," popsala Zorka Hejdová.

Tomáš Zástěra to má ale trochu jinak. "Já si vybírám vysněnou dovolenou podle toho, kdo mi zaplatí. Naposledy jsem takhle byl v Survivoru," řekl s nadsázkou moderátor. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.