Soňu (22) mohl znásilnit sériový vrah, bojí se policie. Pryč byla 26 hodin

Někdo ji unesl, nadopoval léky na spaní a znásilnil. Dvaadvacetiletá Soňa byla pryč 26 hodin, našli ji v pondělí ráno před nemocnicí na bratislavském sídlišti. Policisté analyzují kamerové záznamy a vyslýchají svědky, útočníkovi však na stopě podle všeho zatím nejsou.

Podle bývalého kriminalisty Mateje Snopka mohl dívce ublížit potenciální sériový vrah, upozornila TV Markíza. Po celém těle měla podlitiny i řezné rány. "Běžný znásilňovač" prý násilí používá jen k překonání odporu oběti. "Tady se však zdá, že by to mohlo být součástí sexuálního aktu. To znamená, že tu může jít o prvky sadismu. V tom případě se to může i opakovat," vysvětlil. 

[chooze:article;value:521776]

Soňa si z osudné noci na neděli 10. září nic nepamatuje. Vracela se z práce v divadle. Nad ránem vystoupila na autobusové zastávce, odkud to má domů asi 150 metrů. Do bytu už se ale nedostala. 

Noviny.sk zjistily, že pachatel ji měl uspat injekčně. Vpichy údajně měla na hýždích i stehnech. "Obyčejně při znásilnění u sebe pachatel omamné látky nemá. O to je tento nebezpečnější, že se na to připravil," pokračoval Snopko. Kvůli intoxikaci má mít Soňa zvýšené jaterní testy.

"Neříkám, že jde s určitostí o začátek konání sériového vraha, anebo že se tyto trestné činy budou opakovat. Ale kdyby se to prokázalo a zanedbalo by se to, mnozí lidé by mohli přijít o život," uzavřel Snopko.

Znásilněná Soňa je stále v bezvědomí. Pachatel uniká (12. 9. 2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.