Soukup poslal drsný vzkaz Hanychové: Ke štěstí tě nepotřebuju

[chooze:gallery;value:29863]

Tahanice o malou Rozárku a malicherné spory, tak skončila velká láska Hanychové a Soukupa. Zdá se, že teď spolu bývalí milenci začali soupeřit o to, kdo z rozchodu vyjde jako vítěz. Fakt, že modelka aktuálně tvoří pár s Mirkem Dopitou, Soukupa nezastrašil, na sociálních sítích se ji rozhodl pořádně popíchnout.

"To je tak krásný den. Mně stačí ke štěstí málo," vzkázal Soukup světu, že po bývalce rozhodně neteskní. Uštěpačný komentář přiložil k fotografii, kde si o samotě užívá točené pivo a hezké počasí.

[chooze:article;value:526433]

Podle fanynek se na něm ale rozchod pořádně podepsal. "Když jste byl s Agátou, tak vám to slušelo víc," reagovala jedna z žen na snímek, na němž podle veřejnosti Soukup vypadá o pár let starší. "Hodně jste sešel," souhlasili lidé. Zda to má na svědomí smutek, nebo konec Agátiných úprav fotek, zůstává otázkou.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Několik žen však svým nedávným počínáním pořádně namíchl. Vadí jim, že si vyžádal půlroční dceru Rozárku do střídavé péče. "Klesl jste hodně, Rozárka do střídavé péče, tak malé dítě potřebuje hlavně mámu," vytkla mu jedna z jeho sledujících.

[chooze:article;value:525975]

S tímto názorem však mnoho lidí nesouhlasí. "Jak tohle můžete napsat? Klesne muž, když stojí o své dítě a má na něj nárok stejně jako matka? My jsme s nimi nežili, nevíme, jak to měli doma, ani přesný důvod rozchodu," zastala se Soukupa jiná fanynka. "Píšete hlouposti," souhlasila další z žen.

Hanychová byla po rozchodu na dně. Podívejte se na video (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.