Moderní bydlení

Soukup prolomil mlčení: Dopitu jsem nepokousal, nechal jsem se vyprovokovat

Čekal jsem spíš slovní přestřelku, ne fyzický střet. S tímto vyjádřením se vytasil v podcastu OSSCAST u Karlose Vémoly jeden z hlavních účastníků roztržky před domem Agáty Hanychové Jaromír Soukup. "Já jsem myslel, že si spíš budeme vyměňovat názory. Nechci se rvát na ulici, on mi ale nahulil hned tím prvním, pak jsem poklesl," citoval Soukupova slova web Extra.cz.

Soukup přitom tvrdí, že za vše, co se v minulých dnech odehrálo, nemůže Hanychová, ale Dopita. "Předání dítěte s Agátou byly stovky, já o ní blbě mluvit nebudu, dítě jsem předal, to bylo všechno v pořádku. Pak jsme se ale chytli s Dopitou, on mi dlouhodobě vadí," přiznal dále Soukup. 

[chooze:article;value:575483]

A stále trvá na tom, že si začal manžel Hanychové. "Když po mně vystartoval, já jsem měl dvě možnosti. Mohl jsem zůstat sedět v autě a jet do p*dele, nebo se jít zeptat, co na mě pořvává. Zvolil jsem číslo dvě. Nenechal jsem si to líbit," pokračoval během rozhovoru s Vémolou v popisu své verze toho, jak celá událost vygradovala. "Byl jsem napaden dvakrát pravomocně odsouzeným Dopitou," řekl už v pátek pro TN.cz Soukup.

Hanychová na sociální síti ale tuto verzi popřela, vše bylo podle ní přesně naopak. Ačkoliv příspěvek později smazala, dále tak očividně trvá na své verzi, že to byl Soukup, kdo napadl Dopitu. Ten prý "jen bránil rodinu".  

Příspěvek Agáta zveřejnila jen několik hodin poté, co Soukupovi nepředala dceru Rozárku. Ten si pro ni přijel do pražského Suchdola ve středu ráno v doprovodu advokátky i policie, odjel ale s nepořízenou. Ačkoliv před domem čekal zhruba hodinu, nikdo mu neotevřel. Ukázal tak alespoň, jak ho Dopita při rvačce zřídil.

"Když jsem tam stál, tak jsme se drželi na distanc. Že bych ho pokousal, tak to jsou p**oviny. Na Agátu jsem neútočil, jenom jsem Rozárku předal," uzavřel v podcastu Soukup.

Jaromír Soukup po potyčce s Miroslavem Dopitou (24/9/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.