Soukup promluvil o novém vztahu: Drsná reakce na Agátu v náručí Dopity

[chooze:gallery;value:33140]

​Na prvního máje vyrazily zamilované páry po celém Česku pod rozkvetlé, nebo alespoň odkvetlé, stromy a políbily se. Výjimkou nebyla ani Agáta Hanychová s manželem Mirkem, která jejich zamilovaný snímek ihned zveřejnila na sociálních sítích a připojila k němu několik srdíček.

To si nenechal líbit její ex Jaromír Soukup a přišel s videem, kde se rozpovídal o tom, co na svátek zamilovaných dělá on. Promluvil i o své nové lásce. "Je krásně, první máj, každý zadaný líbá pod třešní svou vyvolenou nebo naopak. Já svou vyvolenou teď líbat nemohu, protože mám na státní svátek krásný plán, to nechcete," popsal v příběhu na instagramu.

[chooze:article;value:551362]

Letošní svátek lásky pro něj nebyl nijak příjemný, ten minulý slavil ještě s Agátou. "Sedím v autě na úplně přecpané D1 a jedu do Brna, kde budu celý den v kanceláři. No, jaký si to uděláme, takový to máme," okomentoval hořce.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Podle Hanychové Soukup randí s její dřívější kamarádkou, což odtajnila ve svém podcastu s Ornellou. "Jaromír je s Gábinou," svěřila se Agáta. Nedávno ji navíc rozzuřilo, když viděla fotografii Wolfové z procházky, kde stojí v modré proužkované košili. "Holky, ano, je nejspíš s mojí dcerou a ještě v mé košili, která mi nebyla vrácena," napsala Hanychová v příběhu na instagramu.

[chooze:article;value:549482]

Ačkoliv Soukup ani Wolfová společný vztah zatím nepotvrdili, lidé mají jasno. Do Gábiny se někteří z nich pořádně opřeli, když zveřejnila snímek v černé paruce. "Její chlap, dítě, oblečení a teď i vlasy? Docela trapný, Gábino. Ty nikdy nebudeš Agáta," reagovala jedna z žen v komentářích na instagramu.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.