Soukup s Prachařem rozzuřil Hanychovou: Jak můžete žít sami se sebou, reagovala

[chooze:gallery;value:33140]

Agátu Hanychovou dopálilo, že pravidla, která si vysoudili Prachař se Soukupem, platí očividně jen pro ni. Naštvalo ji, že otec jejího bývalého manžela David Prachař na sociálních sítích zveřejnil fotografii s vnučkou Miou. Modelka má přitom od soudu zakázané, aby snímky obličeje šestileté Mii dávala na internet.

"Tak já si Miu na instagram dát nemůžu, ať žijou český soudy," podotkla ostře Hanychová v příběhu na instagramu, Prachař následně snímek s vnučkou smazal. Jenže záhy ji dopálil i její druhý bývalý přítel Jaromír Soukup, který si podobný zákaz u soudu zařídil také.

[chooze:article;value:546327]

Bývalá modelka na internetu nesmí informovat o přesném místě, kde se zrovna nachází jejich společná dcera Rozárka. Příspěvky s ní proto musí sdílet s časovou prodlevou, což Soukup podle ní nedodržuje. Navíc nesmí fotit její obličej. "A druhej, kterej mi zakázal sdílet polohu Rózy, takzvaně přidávat něco v pravý čas. Jak skvělé," zkritizovala influencerka svého ex, který zveřejnil, jak se prochází a Rózu veze v kočárku.

Agáta proto naznačila, že jejím bývalým partnerům chybí jakákoliv sebereflexe. "U některých lidí opravdu nechápu, jak můžou žít sami se sebou a se svým svědomím," reagovala chvíli poté Hanychová drsným příspěvkem. Zákaz přidávání fotografií dcer už dlouho leží influencerce v žaludku, na sociálních sítích totiž sdílí obsah primárně soustředěný na rodinu.

Nejsledovanější videa roku 2023: Hanychová, Žilková a jejich životní eskapády (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.