Soukup se zapletl do surové rvačky. Zranění ex Hanychové unikl jen o vlásek

[chooze:gallery;value:29863]

Naposledy se na Clash of the Stars Soukup ukázal po boku své bývalé přítelkyně Agáty Hanychové. Tentokrát diváky překvapil oznámením, že zklamání z lásky si už brzy plánuje vybít v kleci. Jeho návštěva však neproběhla nikterak hladce. Když ho moderátor Jakub Jíra uvedl, začala na něj bučet celá hala. 

Navíc po nich zničehonic skočil Psychopat Bejr. Ten Jíru skolil na zem a několikrát ho praštil pěstí. Než se stihl otočit na Soukupa, skočila po něm ochranka. Bejr si pak vzal Jírův mikrofon, poslal ho do háje a Soukupa vyzval na souboj. 

[chooze:article;value:526718]

"Nazdar, vy vožralové. Já nemám žádný problém, Jaromír Soukup je za mě sportovec, který celoživotně boxoval. A to možná nevíte, není to močka, má 25 zápasů a 24 vyhraných," vysvětlil Bejr fanouškům. "Já si to s tebou klidně dám, v pohodě," reagoval Soukup se slovy, že na zápas je připravený.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Jeho sledujícím na celém sledu událostí však něco nehraje. Soukupa podezírají z toho, že na ně s Bejrem ušili boudu. "To bude se psychoušem zase hraný," domnívá se v komentářích na instagramu jedna z žen.

[chooze:article;value:525975]

Některé lidi Soukupovo oznámení, že se utká v kleci, dokonce naštvalo. Vadí jim, že se nechová ekvivalentně ke svému věku zvlášť, když se mu před pár měsíci narodila dcera Rozárka. "To je úroveň. Otec malé holčičky a půjde zápasit s takovým debí**em," reagovala další sledující.

Hanychová byla po rozchodu se Soukupem na dně. Poslechněte si telefonát (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.