Soukup udělal Róze velkou oslavu prvních narozenin. Agáta svou reakcí překvapila

[chooze:gallery;value:29863]

​Po velikonoční nabídce Agáty Hanychové, že tatínkům svých dcer podepíše vše, co budou chtít, může trávit Jaromír Soukup s dcerou Rozárkou mnohem více času. Ve středu jí dokonce vystrojil oslavu narozenin.

Nechyběly na ní dárky, balonky, dobré jídlo ani dort. "Přípravy na oslavu v plném proudu," sdílel Soukup na sociálních sítích. Podělil se i o fotografii, kde s dcerou následně vyrazil na procházku. Na oslavě však nebyla právě maminka Rozárky Hanychová.

[chooze:article;value:549482]

Její reakce řadu lidí překvapila. Influencerka známá svým ostrým jazykem se o párty pro dceru vůbec nezmínila a raději se zahltila prací. "Já se omlouvám, že se vám dneska úplně nevěnuju, ale s Beou tady pro vás točíme různá videa. A Mia se tady učí vedle nás a tady je Bea. Takže brzy budou nějaká hezká videíčka," sdílela ve středu v příběhu na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Poté se sešla se svými kolegyněmi ze soutěže miss Lucií Šlégrovou a Danielou Bouší. Společně zavzpomínaly na doby, kdy sklízely obdivné pohledy mužů a chodily je svádět do barů. Influencerka tak alespoň nemyslela na aktuální starosti, které má se Soukupem.

[chooze:article;value:549400]

Zastala se jí však řada jejích sledujících. "Nejhezčím dárkem pro dceru bude, když budete vycházet s její maminkou, i když už vám láska s ní nevyšla. Ale tohle je hezké a smutné zároveň," vzkázala na internetu Soukupovi jedna z žen.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.