Soukup vrací úder Agátě! Když ty Dopitu, tak já hvězdu OnlyFans

[chooze:gallery;value:33523]

​Rozchod Hanychové a Soukupa zamával světem českého showbyznysu. Od té doby je internet svědkem přetahování se o jejich dceru Rozárii a posílání si naštvaných vzkazů skrze sociální sítě. Agáta například téměř každý den sdílela ve svých příbězích na instagramu fotky, ke kterým hrála píseň F*ck you (v překladu na**r si). A jasně tak ukázala, co si o otci své nejmladší dcery myslí. 

Jednou z dalších dobře mířených ran může být i úterní příspěvek Jaromíra Soukupa. Teprve minulý týden modelka ohlásila návrat ke svému bývalému příteli Mirku Dopitovi, s nímž má syna Kryšpína. Soukup se ale rozhodně nechtěl nechat zahanbit a rozhodl se vrátit úder v plné síle.

[chooze:article;value:525397]

​Na svůj instagram přidal totiž fotku z natáčení jednoho z mnoha pořadů, který moderuje. Na tom by samo o sobě nebylo nic zvláštního, kdyby mu na fotce ovšem nevisela kolem krku hvězda platformy pro dospělé Valérie Holáková (24) vystupující pod přezdívkou Xholakys. Ta mu navíc vtiskla smyslný polibek na tvář.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

"Kdo s kým vyrazí na rande?" připsal do příspěvku provokativně Soukup, kterého zřejmě okouzlila mladá hvězda vydělávající miliony měsíčně, jak píše portál Extra.cz. Tohle gesto se ale jeho fanouškům nepozdává. "Vracíte Agátě úder? Na to nemáte, pardon," píše například Jana.

[chooze:article;value:524124]

​Najdou se ale i tací, kteří se Jaromíra zastávají. "Pan Soukup se vyfotí s ženskou a je lynčován, zatímco šlápota Agáta ukazuje jednoho chlapa vedle druhého a to už je asi v pořádku. I tak je jasné, čeho chtěla Hanychová dosáhnout, láska to určitě nebyla. Smutné je, že nejvíc na to doplatí dítě, které bude vyrůstat po boku té bláznivé Agáty," podporuje ho Iva.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty Hanychové roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.