Soukup všechno hází na mě, stěžuje si Agáta. Prý jsem mu zničila život

[chooze:gallery;value:33140]

Přestože již uplynul téměř rok od rozchodu Hanychové a Soukupa, expartneři se stále viní za neúspěchy v životě. Vincent Navrátil se proto své sestry rozhodl zeptat, jaký podíl má na Soukupově pádu právě ona. "Soukup už nemá své pořady. Česká republika tak v podstatě přišla o Matějskou, řetízkáč se dotočil. Jak je to možný? Myslíš si, že na tom jeho pádu máš ty vinu?" zeptal se Vincent Agáty v jejich nové show na Herohero

"Já doufám, že ne," odvětila Hanychová a doplnila, že s ním byla přece jen přes rok. Dokonce si rýpnula i do své předchůdkyně herečky Kateřiny Brožové, která se Soukupem tvořila pár přes deset let. Jenže podle Vincenta podnikatel za vše špatné viní spíš Agátu. "On teď řekl dokonce o Vémolovi, že mu závidí, protože jeho manželka ho vždycky podporovala, zatímco ty, neřekl teda konkrétně tvé jméno, ale tys mu údajně zničila život," svěřil se mladý herec.

[chooze:article;value:558454]

To si ovšem influencerka nenechala líbit. "Všechno to hází na mě. Já se omlouvám, že ty dluhy jdou vlastně taky za mnou, ale on mi nikdy nekoupil nic tak drahého, že by mu měli vzít televizi," řekla ironicky Hanychová. "Koupil ti drahé hodinky," připomněl jí bratr.

Jenže právě o ty Hanychová záhadným způsobem přišla. "Jenže ty mi pak byly ukradené ve Španělsku. Nevím, kdo mi je ukradl ve vile ve Španělsku, kde jsme byli jen já, Jaromír i Róza. Rózo?" zažertovala Hanychová, a dala tak najevo, že stále se svým bývalým nemá některé záležitosti vyjasněné.

Nejsledovanější videa roku. Hanychová, Nedvěd, Žilková a jejich životní etapy (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.