Speciál Na lovu k třicetinám Novy: Diváky čeká velké překvapení

[chooze:gallery;value:34644]

Běžně v Na lovu proti obávanému lovci stojí čtyři soutěžící. V narozeninovém speciálu se mu postavil dvojnásobek osobností. Diváci se tak mohou těšit hned na čtyři dvojice hvězdných soutěžících, kterými budou Rey Koranteng a Michaela Dolinová, Richard Genzer a Josef Carda, Markéta Mayerová a Slávek Boura a sourozenci Dalibor a Adéla Gondíkovi. 

"Bylo hezké vidět ten zástup hvězd Novy k oslavě 30 let. My jsme se pokusili vytvořit dvojice, aby spolupracovaly a pomáhaly si, což se dost často projevilo tak, že se posílaly ke dnu. Z mého pohledu to bylo velmi zábavné," řekl moderátor Ondřej Sokol.

[chooze:article;value:539387]

​Jak poznamenal Geňa, hvězdní hosté se v Na lovu cítili jako potrava pro Doktora Vševěda. Ten měl ale z účasti slavných osobností radost. "Vševěd celebritní díly hrozně prožívá. Vždy se na ně těší. On má ty lidi rád a hrozně rád se seznamuje. Moc to na něm nejde poznat, ale já vidím, jak je šťastnej, když mluví s lidmi, který má rád," prozradil Sokol.

Nedělní díl Na lovu bude speciální i v tom, že v něm vystoupí dva generální ředitelé. Diváci tak budou moci sledovat Daniela Grunta, který vede televizi v současnosti, a historicky prvního generálního ředitele Vladimíra Železného.

[chooze:article;value:539676]

​"Bylo to krásné, řekl bych až dojemné. Ti soutěžící byli spjatí s tou érou Vladimíra Železného a byli to takové jeho děti. Já se Vladimíra zeptal, jestli Na lovu někdy viděl a jestli by si ten pořad nechal. Ta odpověď mě potěšila, ale chtěl bych, aby si ji diváci poslechli až přímo v pořadu," ukončil moderátor.

Sledujte speciál Na lovu: 30 let s Novou v neděli v 18:10 na TV Nova.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.