Špína, smrad a intimnosti. Švancara popsal sexuální život na Survivoru

V Survivoru panují nehostinné podmínky. Účastníci samozřejmě s většinou toho počítali, přesto je tam hodně mužů a žen a někteří diváci si říkají, jestli se na ostrově neodehrává někdy něco víc než jen přitulení kvůli chladu.

Kmen Hrdinů toto téma pořádně probral a hlavní slovo měl bývalý fotbalista Petr Švancara, který si nebral servítky. "Pojďme si říct, že to tady nejde. Není na to chuť, nejsi vůbec v pohodě a smrdíš," začal s výčtem nepříjemností, které na ostrově brání byť jen myšlenkám na erotické hrátky.

[chooze:article;value:487471]

​Ostatní soukmenovci souhlasně přizvukovali. "Jo, smrdíš, ale jako fakt hodně. Fuj," popustila uzdu představivosti herečka Karolína Krézlová. "Není to možné vůbec. Jestli si tohle někdo myslí nebo jestli sem jezdí někdo za tímto účelem, tak je fakt dobytek," doplnil se smíchem model Pepa Kůrka.

Švancara pak celé konverzaci nasadil korunu, když doplnil další intimní informace. "Erekce není, jsi furt na půl šesté, jsi poškrabaný pořád, máš boláky přes celá záda a o holení se vůbec nebavím," uzavřel téma sexu na ostrově Švanci.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.