Spojení mytologie a města. Paris Hiltonová prozradila jméno syna

Paris Hiltonová se letos ve svých 41 letech stala poprvé maminkou. S manželem Carterem Reumem, americkým podnikatelem, se jim narodil chlapeček. Jeho jméno ale dosud tajili.

Nyní se slavná maminka pochlubila, že pro chlapce vybrali velmi speciální jméno. Hoch se celým jménem jmenuje Phoenix Barron Hilton Reum. Hiltonová popsala, že všechna jména pro ni mají hluboký význam.

Jméno Phoenix (v překladu Fénix) označuje bájného ptáka, který se vyskytuje v mytologiích mnoha národů. "Phoenix má několik dobrých vlastností, ale hlavní je jeho zrození z plamenů a jak vstává z popela, aby znovu létal. Chci, aby můj syn vyrůstal s vědomím, že úspěch a neúspěch přicházejí po celý náš život a že by nám to mělo dát velkou naději do budoucnosti," vysvětlila milionářka ve svém podcastu.

Phoenix je navíc hlavní město amerického státu Arizona. Hoch má tak stejně jako jeho maminka jméno po významném velkoměstě, což bylo pro Paris důležité. Už před lety si prý prohlížela mapu a vybírala z měst. Ve hře byla i města jako Vegas nebo Aspen.

[chooze:article;value:489607]

​Jméno Barron pak získal po svém pradědečkovi. Hotelový magnát William Barron Hilton zemřel v roce 2019. "Vždy byl mým rádcem a moc jsem k dědečkovi vzhlížela. Byli jsme si tak blízcí a každý den mi chybí, takže jsem ho chtěla uctít tím, že budu mít jeho jméno ve jméně svého syna," uvedla Paris.

Narození syna Hiltonová oznámila v lednu na instagramu. "Už teď tě milujeme víc, než se dá slovy vyjádřit," napsala k fotce, na které prvnímu synovi tiskne ručičku. Ve svém podcastu přiznala, že o těhotenství neřekla ani nikomu z rodiny a pro všechny to tak bylo obrovské překvapení.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Paris Hilton (@parishilton)

Dítě páru odnosila náhradní matka. O miminko se podle portálu TMZ snažili od svatby v roce 2021 a loni si prošli také pokusy o umělé oplodnění. Ani to ale nevyšlo.

Hiltonová se proslavila jako dědička podílu hotelového impéria Hilton. Její mládí bylo plné skandálů, kromě jiného uniklo na internet její erotické video s přítelem. Po seznámení se svým nynějším manželem se ale zklidnila.

Paris Hiltonová měla bouřlivé mládí. Podívejte se na některé záběry z té doby:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.