Spolek nabízí práci snů. Můžete na Antarktidě sčítat tučňáky

Pokud ovládáte i vyšší počty a navíc si libujete v teplotách kolem mínus čtyřiceti, je sčítání tučňáků práce přesně pro vás. Na Antarktidě podle odhadů odborníků žije až několik miliónů tučňáků. Služba na konci světa bude na pět měsíců od listopadu do března. Nabídku práce najdete na webu ukaht.org.

Aby se na vás usmálo štěstí, musíte zvládnou nejenom psycho testy, mít dokonalou fyzičku, ale připravit se i na mírně nepohodlné podmínky. Na základně totiž není splachovací záchod a ani tekoucí voda. Denní rutinou tak bude i zásobování základny vodou. 

Ti, které britská organizace vybere, projdou podobným tréninkem během srpna. O chod základny se totiž starají všichni členové výpravy.

[chooze:article;value:510226]

"Lidé se musí připravit i na ty nejhorší scénáře, být extrémně flexibilní a občas je potřeba i něco opravit anebo vyřešit na první pohled neřešitelný problém," vysvětlil bývalý člen výpravy Sven.

Kromě počítání tučňáků organizace hledá i vedoucího pošty anebo samotné základny, ten bude mít na starost hlavně turisty, ročně jich za dobrodružstvím na Antarktidu přijedou desítky tisíc.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.