Správná výživa ve štěněcím věku je klíčová: Víte, jak vybrat vhodné granule?

Krmivo s vyváženým složením

Kvalitní granule mají vyvážené složení a obsahují klíčové nutrienty v optimálním poměru. Mladí psi v období růstu potřebují výživnější stravu, proto je důležité pořídit speciální granule pro štěňata. Ty obsahují více proteinů a tuků, podporují tak správný vývoj kostí, kloubů a svalové hmoty. Nezbytné jsou samozřejmě i vitamíny a minerály. Poctivý produkt lze mnohdy poznat již při čtení složení – všechny složky jsou podrobně rozepsané a máte tak jasno, co krmivo obsahuje.

Výběr ideálního krmiva

Samotné složení samozřejmě není všechno. Je třeba věnovat pozornost také způsobu zpracování. Pokud hledáte kvalitu pro svého mazlíčka, vyzkoušejte krmivo značky Panakei. Prioritou je kvalita a precizní receptura. Granule jsou extrudované, díky tepelnému zpracování jsou lépe stravitelné. Konzervovány jsou přírodně, s využitím vitamínu E. Váš pes tak dostane jen to nejlepší.

Ochrana trávicího traktu

Granule tohoto výrobce jsou obohaceny o huminové látky. Ty v trávicí soustavě vytváří ochranný film a chrání tak psa před záněty, bakteriálními a virovými infekcemi. Až 70 % imunity se tvoří právě v trávicím traktu, proto je kvalitní výživa naprostou nezbytností. Přírodní granule s komplexním složením jsou perfektní volbou. V nabídce navíc najdete produkty pro dospělé psy, s rostoucím věkem zvířete tak můžete bez problému přejít na vhodné krmivo.

Nepodceňujte to, čím svého mazlíčka krmíte. Zejména v útlém věku potřebuje kvalitní stravu, to však platí pro celý průběh života – obsah misky výrazně ovlivňuje zdraví zvířete.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.