Srdceryvné trápení Eda Sheerana: Smrt v blízkém okolí a manželka s nádorem

Muzikant Ben Kweller, který mimo jiné zahajoval turné Eda Sheerana jako předskokan, oznámil v úterý nešťastnou zprávu. "Náš syn Dorian Zev Kweller v noci zemřel. Bylo mu teprve 16 a byl opravdovou legendou. Laskavá, milá duše a kamarád pro všechny. Nikdy na něj nezapomeneme," napsal Kweller na facebook, informoval o tom deník Daily Mail.

Dorian byl podle otce nadšeným hudebníkem, který zpíval každý den. "Můj chlapec byl na startovní čáře a měl před sebou tolik života a plánů. Nemám ponětí, proč se takové věci dějí. Jsme v naprostém šoku a nevíme, co přinese budoucnost," doplnil zdrcený Ben Kweller. 

[chooze:article;value:458768]

​V životě Sheerana se toho děje ale mnohem víc, jak píše deník Mirror. Zpěvák prozradil fanouškům, že má za sebou velmi náročné období. "Na začátku roku 2022 řada událostí změnila můj život, mé duševní zdraví a nakonec i způsob, jakým jsem nahlížel na hudbu a umění," řekl k příležitosti oznámení vydání nového alba.

Tou dobou byla jeho manželka Cherry Seabornová těhotná s druhou dcerou Jupiter, kterou porodila v květnu 2022. "Tehdy mé těhotné ženě lékaři řekli, že má nádor bez možnosti léčby až do porodu. Můj nejlepší přítel Jamal náhle zemřel a já jsem se ocitl ve spirále strachu, depresí a úzkostí," nastínil složité životní chvíle Sheeran s tím, že v té době musel zároveň obhajovat svou kariéru před soudem.

[chooze:article;value:416902]

"Psaní písní je moje terapie. Pomáhá mi dát smysl svým pocitům. Psal jsem o tom bez přemýšlení, prostě jsem napsal, co se vynořilo. A za něco málo přes týden jsem tak nahradil desetiletou práci na albu svými nejhlubšími temnými myšlenkami," uzavřel Sheeran.

Britský zpěvák Ed Sheeran vyhrál soud o plagiátorství: 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.