Štáb TV Nova se vydal do Chorvatska. V Istrii dejte pozor při parkování, radí

Její cesta začala na poloostrově Istrie. "Určitě stojí za to navštívit město Pula s amfiteátrem, který je podobný Koloseu v Římě," radí reportérka. 

Na Istrii je také mnoho nádherných míst na šnorchlování, například Seagull Beach. "Pokud budete chtít cestovat po Istrii autem, dejte si pozor na parkování, protože po celé Istrii se platí okolo tří eur (v přepočtu zhruba 75 korun) na hodinu a parkovací místo často není snadné najít," varuje.

Z Istrie se štáb vydal do přístavního města Rijeka, odkud lze vyrazit trajektem na řadu ostrovů, například na Pag. "Při cestě dál na jih jsme se zastavili u mostu na ostrov Krk a nyní jsme v oblíbeném chorvatském letovisku Crikvenica, které se nachází hned naproti ostrovu Krk," popsala reportérka.

[chooze:article;value:562753]

​Užít si tam lze krásné pláže, průzračné moře, kavárny a restaurace na každém rohu a také řadu aktivit pro děti, například nafukovací hrady na vodě. Večer je otevřená řada barů s živou hudbou. "My budeme během dne pokračovat do okolí Šibeniku, kde navštívíme národní park Krka, kde se dá například vykoupat u vodopádů," dodala reportérka. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.