Štáb TV Nova vyrazil na kontrolu kempů u Vltavy. Podívejte se, jak dopadly

Kemp Branná je pro spoustu vodáků prvním nocovištěm při splouvání Vltavy. Záchody vypadaly čistě. Nejdřív se uklízí ráno už od šesti hodin. Potom po raním provozu, v průběhu dne a před večerním provozem.

Na úklidu si tam evidentně dávají záležet. Přijet můžete karavanem, připlout na lodi, a kromě stanu tu můžete hlavu složit také v chatkách. V celém kempu sice platí zákaz reprodukované hudby, hudební nástroje ale používat můžete.

"Pro vodáky, kteří kytaru zapomenou, máme na recepci dvě k zapůjčení," uvedl mluvčí kempu Vašek Novák. Kemp je vhodný i pro rodiny s dětmi. Ty tu mohou trávit čas buď na prolézačkách nebo se zvířátky.

[chooze:article;value:562209]

​Další zastávku si štáb udělal v kempu Nové Spolí před Krumlovem. I tam provozovatelé dbají na úklid. "Jednou za tři neděle máme firmu, která nám to deratizuje. Na desinfekci pokojů používáme ionizátor," popsal provozovatel kempu Jiří Augustin.

Požadavkům návštěvníků se snaží jít naproti, a to už se dnes týká i tříděného odpadu. Dát si tam můžete domácí pizzu a každé ráno čerstvě upečené koláče. Vše se zdá být v pořádku.

​Jako poslední přišel na řadu kemp ve Zlaté Koruně. I tam se vše zdálo být v pořádku. "Vždycky před a po sezóně se tady snažíme něco změnit, zrenovovat," popsal brigádník Daniel Sazma.

Letos řada přišla na toalety a sprchy. Kromě občerstvení tam mají také malý obchod, kde seženete i jogurty. Na nejvytíženější řece v Česku se není čemu divit. Tomu ale odpovídají také ceny. Nejlevněji přespíte v Novém Spolí. Ve Zlaté Koruně a v Branné jsou ceny podobné.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.