Štaidl nebyl životní láska Zelenkové. Promluvila o té skutečné i večerech u Gotta

Zelenková dlouhé roky spolupracovala s Karlem Gottem a spoustu toho spolu zažili. "Po každé Lucerně jsme u něj uspořádali obrovský večírek, kde se samozřejmě celá kapela nenamáhala šetřit to nádherné obydlí na Bertramce," řekla.

"Klepal se popel na perské koberce a režisér Roháč říkal, to nevadí, to je dobré pro koberce, nebudou tam moli," vzpomínala. "Užívali jsme si krásně mládí spojené s poslechem hudby. Byly to hudební večírky, pořád jsme poslouchali muziku," dodala.

[chooze:article;value:554418]

I tak si ale s Gottem celý život vykala. "Nemíchám práci s kamarádstvím. Nabídla jsem mu tykání, když mi bylo 50. Nešlo nám to, protože jsme byli zvyklí a já z úcty k němu jsem říkala Karle, vy," popsala.

A do další fáze se neposunula ani se svými milostnými partnery, nikdy se nevdala. Vystřídala ale pět, podle ní, hezkých vztahů. "Měla jsem krásný vztah, já jsem říkala horal z hor. A taky jsem měla vynikajícího kontrabasistu pár let," vyčetla.

[chooze:article;value:551248]

Své si odžila i s Ladislavem Štaidlem, kterého mnozí považují za její životní lásku. V rozhovoru to ale popřela. "Ono by jim to bylo líto, těm ostatním," řekla, konkrétní jméno ale v rozhovoru nezaznělo. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.