Stanka z Ruže pre nevestu poprvé promluvila. Julie Radkovi poslala vzkaz

Po vysílání finálního dílu, kde si televizní ženich zvolil za svou budoucí partnerku krásnou Stanku, oba dlouho mlčeli a mlžili, zda spolu tvoří pár i po natáčení. "Ahoj, všichni, kteří mi píšete zprávy a hlavně komentáře s mírným psychickým nátlakem, proč se nevyjadřuji k tomu, či s Radkem jsme spolu, nebo ne. Má to svůj důvod, proč se nevyjadřuji," reagovala v neděli na svém instagramu Stanka.

Pro televizi Markíza poté Radko prozradil, že se Stankou není. "Myslím si, že i diváci měli možnost vidět, že ke Stance mě to od úplného začátku táhlo nejvíc. Ve finále jsem se rozhodoval svým srdcem, na základě svých pocitů a opravdu jsem upřímně věřil, že by nám to mohlo vyjít. Bohužel musím říct, že se nám vztah nepodařilo rozvíjet dále a nejsme spolu," svěřil se Radko.

[chooze:article;value:557996]

Podle Stanky se z něj v realitě vyklubal jiný muž. "První setkání s Radkem bylo pro mě velmi emotivní. Čas, který jsme měli jen sami pro sebe, byl v show omezený, ale měla jsem zájem ho víc a víc poznávat. Zjistila jsem, že je Radek citlivý, otevřený muž a zároveň dobrý posluchač, kterého zajímá, co mu říkám. Bohužel poznávání se mimo kamery v reálném životě nabralo jiný rozměr a naše vzájemná náklonnost nepřerostla do vztahu," vysvětlila modelka.

K celé situaci se vyjádřila i druhá finalistka Julie Hojdyszová. Radkovi dokonce poslala vzkaz plný naděje. "Děkuji našemu ženichovi Radkovi za všechny krásné vzpomínky a randíčka, na kterých jsem se cítila jako princezna z pohádky. Vždy ti budu přát jen to nejlepší, a abys byl šťastný," napsala na instagramu Julie.

[chooze:article;value:546145]

Když ji Radko nedal prsten, nesla to prý těžce. Poděkovala proto i producentce, která jí pomohla snést hořké zklamání z odmítnutí. "Šári, vždyť ty víš. Tys se mnou byla při nejsilnějším momentu celé show. Nikdy nezapomenu na to, když jsi mne po finále v autě chytla za ruku, plakala se mnou a řekla: 'Já vím, že tvé city byly skutečné,'" zavzpomínala Julie.

Ani televizní ženich Radko po krachu vztahu se Stankou nezahazuje možnost, že si lásku i tak najde. "Navzdory tomu své účasti v Ruži pre nevestu ani na sekundu nelituji a věřím, že v této show si člověk může najít svou spřízněnou duši," uzavřel.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.