Starostu našli mrtvého v kufru shořelého auta. Policie zadržela tři podezřelé

[chooze:gallery;value:33499]

​Ostatky starosty obce Myslinka našli hasiči ve středu 4. října poté, co uhasili hořící auto zaparkované v lese na Tachovsku. Jeho tělo leželo v kufru a kriminalisté případ záhy začali vyšetřovat jako vraždu. Nyní, dva týdny poté, mluvčí policistů Pavla Burešová informovala, že zadrželi tři podezřelé. 

"V současné době probíhají procesní úkony," uvedla. Podle informací zpravodajského webu Krimi Plzeň měla policie v Kralupech nad Vltavou zadržet jednoho z podezřelých a další dva v Praze, včetně bývalé manželky zavražděného starosty.

[chooze:article;value:526106]

​V souvislosti s tím autor zmínil, že po vydání původního článku exmanželka redakci ihned kontaktovala s žádostí o jeho stažení. V opačném případě pohrozila žalobou. Motivem činu měly být majetkové spory mezi exmanžely, tuto vyšetřovací verzi ale policie zatím nepotvrdila. 

Okolnosti tohoto děsivého případu kriminalisté dál vyšetřují a rozplétají. "Jakmile to bude možné, budeme informovat o dalším vývoji trestního řízení," přislíbila Burešová. 

Oběť měla mít svázané ruce za zády a zemřít měla na následky střelného zranění. Pachatelé pak tělo uložili do kufru a auto zapálili. 

Více k případu dozvíte se v reportáži z 6. října: 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.