Startuje seriál Táta v nesnázích. Hlavní hrdina bude hledat lásku i sebevědomí

Po letech věnovaných výhradně péči o dcery se rozvedený správce bazénu Petr v podání Martina Pechláta snaží znovu najít sebevědomí i lásku. "Je to o otci, který je sám na výchovu svých tří dcer. Jelikož maminka se rozhodla pro kariéru, takže je to vlastně o takové táto-mámovské roli," vysvětlil Pechlát.

Matku tří dcer a exmanželku Petra v seriálu ztvární oblíbená herečka Jitka Schneiderová. "Ten seriál má strašný švih. Scénáře jsou výborně napsané, hrají v tom skvělí herci, má to humor a je to, myslím, dost reálné," řekla Schneiderová.

[chooze:article;value:516189]

Trio dospívajících dcer, které svému otci umí pěkně zpestřit život, hrají Agáta Kryštůfková, Štěpánka Fingerhutová a Veronika Divišová. "Viki je trochu maminkou v té rodině. Jak holky s maminkou nežijí, tak za to přebírá zodpovědnost. Ale ne úplně moc. Jinak si myslím, že Viki chce už trošku žít život po svém, hledá určitě partnera a lásku," popsala Kryštůfková.

"Hraji postavu, která se jmenuje Alex. Je to nejmladší z dcer a je to taková holka, se kterou tříská puberta. Takže si myslím, že diváci se s ní mají na co těšit," je přesvědčená Divišová.

V seriálu, kde se hlavní postava řídí heslem "Padesát je nových třicet", si dále zahrají Petra Hřebíčková, Lenka Vlasáková nebo například Bořek Slezáček. Dva premiérové díly Táty v nesnázích sledujte už večer po Televizních novinách na Nově.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.