Šťastná představitelka Bridget Jonesové. O 10 let mladší přítel ji požádal o ruku

[chooze:gallery;value:32450]

​Herečka Reneé Zelwegerová (54), představitelka filmové Bridget Jonesové ze známé filmové trilogie, randí od roku 2021 s anglickým televizním moderátorem Anthony Ansteadem, který si nechává zkráceně říkat Ant.

V jejich vztahu ale v nedávno nastal radikální posun. Podle webu sun.co.uk se totiž pár nedávno zasnoubil. "Renée a Ant drží své plány v tajnosti, nechystají žádné velké veřejné prohlášení. Jsou ale velmi zamilovaní a už se nemůžou dočkat, až budou svoji," uvedl pro web jejich blízký přítel.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený ant anstead (@ant_anstead)

Pro známou herečku by to bylo podruhé, kdy by se postavila před oltář. Jak uvádí mirror.co.uk, herečka doufá, že tentokrát to bude opravdu ten případ, kdy spolu vydrží šťastně až do smrti.

S postavou věčné smolařky Bridget Jonesové má její představitelka totiž mnoho společného. Především smůlu v lásce. V roce 2005 se Zellwegerová provdala za country zpěváka Kennyho Chesney. Manželství ale vydrželo pouhé čtyři měsíce.

[chooze:article;value:513910]

Už v roce 1999 ji ale o ruku požádal herec Jim Carrey, ze svatby však nakonec sešlo. Randila dokonce i s dalším hereckým kolegou Bradley Cooperem nebo známým rockerem z kapely White Stripes Jackem Whitem.

Před oltář se poprvé nepostaví ani hereččin partner Ant Anstead. I on má za sebou dvě nevydařená manželství, z kterých má tři děti. S těmi dokonce už herečku seznámil a vypadá to, že si náramně rozumějí.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.